КАК РАБОТИМ

ideqИдея

Имате идея или нужда от софтуерна разработка. Свързвате се със софтуерна компания New Era Ideas, за да споделите идеята си и разберете повече за нейното реализиране.

sreshtaСреща

Един от важните етапи след първоначалния контакт е осъществяването на среща. Онлайн или физическата среща е от значение, за да се запознаем с Вашата идея. New Era Ideas изразява готовност за осъществяване на онлайн среща до 24 часа, след първоначалният Ви контакт с нас.

ofertaaОферта

След, като познаваме Вашата идея, ще Ви предоставим бюджетна оферта за нейното реализиране. До 24 часа след проведената среща, New Era Ideas ще има готовност да Ви отправи оферта за реализирането на софтуерната разработка.

zadanieeЗадание

Един от съществените елементи в процеса на една софтуерна разработка е изготвянето на пълна техническа документация или т.нар. задание. То се подготвя от New Era Ideas и е неизменна и водеща част от всеки софтуерен проект.

izpylnenieИзпълнение

Достигаме до програмирането на софтуерното приложение. Тук нашите опитни специалисти ще използват най-съвременни инструменти и технологии, за да гарантират реализирането на качествен софтуерен.

testТест

Предоставяме Ви възможност да изтествате готовата система, за да се уверите, че работи според Вашите изисквания. Вие сте този, който определя дали работата е свършена или не.

obchenieОбучение

Осигуряваме пълно обучение за работа с изградената система на Вас и Вашите служители. Всяко едно обучение се документира, така че да Ви бъде полезно и за в бъдеще.

poddrujkaПоддръжка

С нашите гъвкави планове New Era Ideas ще бъде винаги до Вас в поддръжката и развитието на Вашата система.Специалистите ни са 24/7 на Ваше разположение.