МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Живеем във време, в което човек може да прибере целия си свят в едно малко устройство и да го сложи в джоба си. Не само тенденциите, а и реалността показва, че бъдещето е в мобилните  технологии. В отговор на тази нужда, софтуерните компании все повече ще инвестират в знанието и добрите практики при разрабоването на софтуер за тези платформи. В New Era Ideas отдавна сме осъзнали тази нужда. Това ни позволява да предлагаме на вас, нашите клиенти, качествени и иновативни решения в света на мобилните технологии.
Ние разработваме мобилен софтуер не само за една платформа. Имаме професионален опит и сме изградили добри практики при разработването на софтуер за Android, IOS и Windows Phone.
Освен създаването на мобилни приложения, New Era Ideas осъществява и интеграцията им с други системи и приложения.  Какво по-хубаво и удобно от това, с един клик на телефона  да видите текущото състояние на бизнеса си?
Имаме възможност и оперираме в следните сфери:
  • Бизнес софтуер;
  • Финансов софтуер;
  • Мениджърски и организационен софтуер;
  • Уеб апликации, адаптирани за мобилни платформи;
  • Развлекателен софтуер и др.
Нашият софтуер работи, както на най-новият iPhone или iPad, така и на устройства, които разчитат на мобилните операционни системи  като Android и Windows Phone.
Софтуерните услуги, които предлага New Era Ideas, започват от консултиране, анализ на бизнес процесите, разработване на всякакъв тип софтуерни приложения, качествено QA и поддръжка на създадените продукти.